Szürkehályog műtét - szemészet - kontaktlencse - optika - Onome szemészet - Debrecen

 
 
   
 
Orvos
     
 
ONOME szemészet

Debrecen


Szemészet - Optika
Szemészeti szakrendelés
Szemész orvosi ellátás
Szürkehályog műtét
Szemészeti kisműtétek
Szemüveg - kontaktlencse


Mi törődünk az Ön szemével!

Intézményvezető

Dr. Emeriewen Péter
általános orvos
szemész szakorvos
kontaktológus
kontaktlencse specialista

Tevékenységi kör

A szemészettel összefüggő, a szemmel és a látással kapcsolatos valamennyi
- ambulánsan elvégezhető - vizsgálat (computeres szemvizsgálat), továbbá a különböző szembetegségek kezelése egyaránt a tevékenységi körünk részét képezi.

 

A debreceni
Onome szemészet

kiemelt szolgáltatása a

szürkehályog műtét

melyet a világviszonylatban is legkorszerűbbnek számító fakoemulzifikációs (phacoemulsification) ultrahangos eljárással (a betegek gyakran lézeres szemműtétként emlegetik), ambulánsan végzünk.
A legnépszerűbb szolgáltatásunk a fiatalító

szemhéjplasztika.

Emellett természetesen szemészeti kisműtéteket is végzünk, mint pl. kötőhártya (kúszóhártya), jégárpa, epiláció.


Emellett több - az Onome szemészet által üzemeltetett látszerész szaküzlet illetve optikai szalon áll vásárlóink rendelkezésére, ahol a legkorszerűbb monofokális, bifokális, multifokális szemüvegek, monitorszemüvegek, munkaszemüvegek, divatos szemüvegkeretek és napszemüvegek, valamint kontaktlencsék állnak vásárlóink rendelkezésére.

A tökéletes látás mindenkinek kijár - Ön se érje be kevesebbel!

Az ONOME szemészet orvosai

Dr. Emeriewen Péter - igazgató - szemész szakorvos

Dr. Emeriewen PéterAz Onome szemészet alapítója és egyben vezetője Dr. Emeriewen Péter. 1957. április 14-én született. Külföldi középiskolai tanulmányait Magyarországon folytatva - 1982-ben szerzett diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán (jelenlegi neve: Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum).
Ezt követően 1989-ig külföldön szerzett értékes tapasztalatokat az általános orvosi gyakorlatban, majd visszatért Magyarországra. 1991-ben szemész szakorvosi képesítést szerzett, majd ettől kezdve folyamatosan a szemészeti szakterületen dolgozik. Még ebben az évben megszerezte a kontaktológus képesítést is. Több éves kórházi tevékenykedés után - 1995-ben megalapította az Onome Szemészetet azzal a céllal, hogy egy mindenki által elérhető, - az állami egészségügyi intézmények ellátási színvonalát negatívan befolyásoló tényezőktől mentes - magas szintű, kulturált ellátást biztosíthasson a hozzá forduló páciensek számára.

Dr. Emeriewen Péter nős, négy gyermeke közül három már elvégezte az Orvostudományi Egyetemet.

Ápoló személyzet

Betegközpontú szemészetünkön jól képzett, barátságos ápoló személyzet gondoskodik a műtét előtt és után a betegek kényelméről. Amikor kell, folyamatosan a beteg mellett vannak, és azonnal rendelkezésükre állnak, ha szükség van rájuk. Számukra a páciensek kényelme, komfortérzete a legfontosabb szempont, jelenlétük még a legizgulósabb betegekben is eloszlatják a műtéttel kapcsolatos félelmeket, aggodalmakat. Bármilyen kérdésre készségesen válaszolnak, így bármikor bizalommal fordulhatnak hozzájuk.

 

A debreceni
Onome szemészet
korszerű szemészeti műtője


Szemészeti műtő


A szemészeti műtő a jelenleg világviszonylatban is legkorszerűbb műtőeszközökkel van ellátva. Ennek köszönhetően szemészetünkön a szürkehályog műtéteket rendkívül korszerű fakoemulzifikációs (phacoemulsification) eljárással végezzük. Ez a beteg számára az alábbi előnyöket biztosítja a hagyományos extracapsuláris módszerrel szemben.


nincs várakozási idő, akár egy-két napon belül elvégezhető a szürkehályog műtét

a nálunk alkalmazott korszerű eljárás biztonságosabbá teszi a műtétet

a műtéti idő mindössze 15 perc

a szürkehályog műtét altatás nélkül, ambulánsan, mégis fájdalommentesen történik, így lényegesen kevésbé terheli meg a szervezetet

nincs szükség több napos kórházi benntartózkodásra, a beteg általában még a műtét napján otthonába távozhat

ha valami egyéb körülmény miatt mégis a szemészetünkön kell rövid időre maradnia, akkor kényelmes, egyágyas szobában kerül elhelyezésre, és állandó felügyelet áll rendelkezésére

a műtét során rendkívül kis nyílást ejtünk a szemen, tehát nincs szükség nagyméretű, nehezen gyógyuló íves metszésre

ez a piciny nyílás önzáró, tehát egyáltalán nem kerül sor varrat alkalmazására

a fentiekből eredendően a gyógyulási idő lényegesen lerövidül

szemészetünkön a legkorszerűbb lencsék állnak rendelkezésünkre, amelyek nem csak a távoli látás élességét javítják, mint a hagyományos monofokális lencsék, hanem a teljes látási tartományét. Amennyiben Ön AcrySof® ReSTOR® lencsét választ, akkor nagy valószínűséggel egyáltalán nem kell szemüveget viselnie még olvasáshoz sem. A klinikai vizsgálatok során öt AcrySof® ReSTOR® műlencsét kapott beteg közül négynek soha, semmilyen tevékenységhez nem volt szüksége szemüvegre, sem közelre, sem távolra, sem köztes távolságra.

 

 

 

 

Magán Egészségénztár elszámolási lehetőség


Szinte valamennyi magán egészségpénztárral kapcsolatban vagyunk.

 

Cafateria utalvány kártya elfogadóhely