Szürkehályog műtét - szemészet - kontaktlencse - optika - Onome szemészet - Debrecen

 
 
   
 
Optika - Napszemüvegek
     
 
ONOME szemészet

Debrecen


Szemészet - Optika
Szemészeti szakrendelés
Szemész orvosi ellátás
Szürkehályog műtét
Szemészeti kisműtétek
Szemüveg - kontaktlencse


Mi törődünk az Ön szemével!

Intézményvezető

Dr. Emeriewen Péter
általános orvos
szemész szakorvos
kontaktológus
kontaktlencse specialista

Tevékenységi kör

A szemészettel összefüggő, a szemmel és a látással kapcsolatos valamennyi
- ambulánsan elvégezhető - vizsgálat (computeres szemvizsgálat), továbbá a különböző szembetegségek kezelése egyaránt a tevékenységi körünk részét képezi.

 

A debreceni
Onome szemészet

kiemelt szolgáltatása a

szürkehályog műtét

melyet a világviszonylatban is legkorszerűbbnek számító fakoemulzifikációs (phacoemulsification) ultrahangos eljárással (a betegek gyakran lézeres szemműtétként emlegetik), ambulánsan végzünk.
A legnépszerűbb szolgáltatásunk a fiatalító

szemhéjplasztika.

Emellett természetesen szemészeti kisműtéteket is végzünk, mint pl. kötőhártya (kúszóhártya), jégárpa, epiláció.


Emellett több - az Onome szemészet által üzemeltetett látszerész szaküzlet illetve optikai szalon áll vásárlóink rendelkezésére, ahol a legkorszerűbb monofokális, bifokális, multifokális szemüvegek, monitorszemüvegek, munkaszemüvegek, divatos szemüvegkeretek és napszemüvegek, valamint kontaktlencsék állnak vásárlóink rendelkezésére.

A tökéletes látás mindenkinek kijár - Ön se érje be kevesebbel!

ONOME Optika

Napszemüvegek

A napszemüvegek feladata, hogy megvédje szemünket a káros UV sugaraktól, melyek a szemet károsítják. Az UV sugárzás fontos kockázati tényezőt jelent a makuladegeneráció és a szürkehályog kialakulásában is. A színlátás vagy az éjszakai látás károsodása, a szem felszínének gyulladása, a szemkörnyéki bőr korai elöregedése, sőt a bőr vagy a szem belsejének daganata is kialakulhat, amennyiben túl sok napfény éri a szemet. Ezért nagyon fontos, hogy már gyermekkortól kezdve biztosítsuk a szem UV védelmét. Vízparton fokozottan érvényesül a károsító hatás, és ott még akkor is viselni kell a napszemüveget, amikor éppen nincs direkt napfény, tehát borús az idő. Havas tájon szintén nagyon fontos a napszemüveg használata. Az erős fénysugarak először csak szemkáprázást okoznak, de ha hosszabb sugárzás éri a szemet, akkor kialakulhat a hóvakság, amely fájdalmas pislogással, erős könnyezéssel jár együtt, az alany szinte vaknak érzi magát. Lényeges, hogy csak olyan napszemüveget használjunk, melynek garantált az UV szűrő képessége, mert attól, hogy sötét, még nem biztos, hogy valóban megfelelően képes meggátolni az ultraibolya sugarak behatolását a szembe. Sőt, az ilyen szemüvegek kimondottan károsak, mivel a sötét lencse miatt kitáguló pupillákon keresztül lényegesen több káros UV sugárzás éri a szemünket, mintha nem is lenne rajtunk napszemüveg. Az ilyen szemüvegek rövid viselésének is fájdalmas szemgyulladás lehet a következménye. A minőség tehát a napszemüvegek esetben igen fontos tényező, tehát semmiképpen ne csak a divat alapján válasszunk. Lehetőleg olyan napszemüveget válasszunk, amelyen fel van tüntetve a CE jelölés, és UV400 jelöléssel van ellátva. Ezek 100%-ban megvédik szemünket a káros UV sugárzásoktól. A szakemberek mindig azt ajánlják, hogy lehetőleg optikai szaküzletben vásároljunk napszemüveget, mert azok minősége biztosan garantált. Az ellenőrizetlen gyártóktól származó napszemüvegek gyakran torzítanak is, ami miatt nem hogy tehermentesítenék, hanem fokozottan megterhelik, fárasztják a szemet, és rövid idő után pl. heveny fejfájást idézhetnek elő.

Az Onome Optika szaküzleteiben garantáltan megbízható, tökéletes UV védelemmel rendelkező napszemüvegeket forgalmazunk rendkívül széles választékban.

Napszemüveg márkakínálatunk

POLAROID - POLARISS - REVEX - TUSCANY - POLICE - JOKER - SUNOPTIC - GIANFRANCO FERRE - DKNY - DIOR - GUCCI - BENTLEY - CALVIN KLEIN - GIVENCHY - PLAYBOY - GUESS - PREMIATO ENPORIO - 3GUYS - ROLLINI - RICHIE - HOFFMAN - ENVY - MAX MARA - HENRY MILLER - GIVENCHY - BURBERRY - WEST - VENTURY - LEVEL ONE - LOUNGE

Gyermek napszemüvegek széles kínálatával várjuk! Ne feledje, az UV védelem számukra is nagyon fontos. A szem nem felejt!

 A szemüvegeseknek ismerősen csenghet a kérdés:

-most mit tegyek fel, szemüveget, vagy napszemüveget?

Ez a kérdés nem kérdés többé. A megoldás: fényre sötétedő szemüveg

A tökéletes választás autóvezetéshez

 

Minden időben tökéletes látást biztosít vezetés közben

alkalmazkodik a pillanatnyi fényviszonyokhoz, fénytől függően automatikusan elsötétül

megnöveli a kontrasztot

növeli a mélységélességet

megszünteti a vakító csillogást

 

Már a szemüvegeseknek is elérhető

egyfókuszú vagy progresszív lencsével is rendelhető

 

Ne feledje:
A tökéletes látás elengedhetetlen a biztonsnágos vezetéshez.

további részletek>>

Fényre sötétedő szemüvegek

további részletek>>

 

 

 

Magán Egészségénztár elszámolási lehetőség


Szinte valamennyi magán egészségpénztárral kapcsolatban vagyunk.

 

Cafateria utalvány kártya elfogadóhely