Szürkehályog műtét - szemészet - kontaktlencse - optika - Onome szemészet - Debrecen

 
 
   
 
Optika - Szemüvegkiegészítők
     
 
ONOME szemészet

Debrecen


Szemészet - Optika
Szemészeti szakrendelés
Szemész orvosi ellátás
Szürkehályog műtét
Szemészeti kisműtétek
Szemüveg - kontaktlencse


Mi törődünk az Ön szemével!

Intézményvezető

Dr. Emeriewen Péter
általános orvos
szemész szakorvos
kontaktológus
kontaktlencse specialista

Tevékenységi kör

A szemészettel összefüggő, a szemmel és a látással kapcsolatos valamennyi
- ambulánsan elvégezhető - vizsgálat (computeres szemvizsgálat), továbbá a különböző szembetegségek kezelése egyaránt a tevékenységi körünk részét képezi.

 

A debreceni
Onome szemészet

kiemelt szolgáltatása a

szürkehályog műtét

melyet a világviszonylatban is legkorszerűbbnek számító fakoemulzifikációs (phacoemulsification) ultrahangos eljárással (a betegek gyakran lézeres szemműtétként emlegetik), ambulánsan végzünk.
A legnépszerűbb szolgáltatásunk a fiatalító

szemhéjplasztika.

Emellett természetesen szemészeti kisműtéteket is végzünk, mint pl. kötőhártya (kúszóhártya), jégárpa, epiláció.


Emellett több - az Onome szemészet által üzemeltetett látszerész szaküzlet illetve optikai szalon áll vásárlóink rendelkezésére, ahol a legkorszerűbb monofokális, bifokális, multifokális szemüvegek, monitorszemüvegek, munkaszemüvegek, divatos szemüvegkeretek és napszemüvegek, valamint kontaktlencsék állnak vásárlóink rendelkezésére.

A tökéletes látás mindenkinek kijár - Ön se érje be kevesebbel!

ONOME Optika

Szemüvegkiegészítők

Szemüvegtokok

SzemüvegtokA szemüvegek használaton kívüli tárolására a szemüvegtokok szolgálnak. Ezek a divatos tokok nem csak a szennyeződésektől, de a mechanikai sérülésektől is egyaránt megvédik a szemüveget. Megakadályozzák, hogy a szemüvegek különböző tárgyakkal kerüljenek érintkezésbe, melyek a lencsét megkarcolhatják. A karcos lencsék nagymértékben rontják a látás élességét, ezért mindenképpen gondoskodni kell a lencsék épségéről. Függetlenül attól, hogy zsebben, táskában, autóban vagy egy fiókban tároljuk szemüvegünket, mindig érdemes egy megfelelő tokban előbb elhelyezni, hogy így hosszú időn át megőrizhessük eredeti állapotukat.Az Onome Optika üzleteiben úgy a nők, mint a férfiak részére rendkívül széles választékot kínálunk szemüvegtokokból, így akár saját részre, akár ajándékba szánva mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő változatot.

Szemüvegtartó zsinórok, láncok

SzemüvegzsinórA napi használat során nagy segítséget jelenthetnek a szemüveg zsinórok, melyek biztosítják, hogy mindig azonnal használható maradjon szemüvegünk. Olyan esetekben célszerű használni, amikor tevékenységünkből fakadóan gyakran kell levennünk és feltennünk a szemüveget. Tipikus példája, ha valaki csak olvasószemüveget használ, és munkája során gyakran kell azt feltennie, viszont folyamatosan nem tarthatja a szemén, mert a távoli látást zavarja.

A szemüvegtartó zsinórok a legkülönbözőbb anyagokból, változatos színekben és dizájnban készülnek, így amellett, hogy nagyon praktikusak, egyéni stílust, megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

 Szemüvegtok

Szemüvegtartó

 

 

 

Magán Egészségénztár elszámolási lehetőség


Szinte valamennyi magán egészségpénztárral kapcsolatban vagyunk.

 

Cafateria utalvány kártya elfogadóhely